Connect with us

LAJME

Sejdiu me sqarim rreth fabrikes se gomave

Published

on

Kryetari i Komunes se Zhelines Blerim Sejdiu, ka leshuar nje sqarim rreth ndertimit te fabrikes se gomave e cila do te ndertohet ne Komunen e Zhelines.

Se pari filluan te qarkullojne disa informata se kete investim kapital e ka sjelle kryetari i me parshem i Komunes, por mbasi ju doli e verteta se meritat per kete investim i ka Sejdiu, te njejtat burime kane filluar te leshojne informacione te ndryshme rreth fabrikes.

Por si eshte e verteta na shpjegon Sejdiu:

SQARIM PËR OPINIONIN

Të nderuar qytetarë,

Në opinion qarkullojnë disa paqartësi dhe dezinformata në terren – me ose pa qëllim – në lidhje me fabrikën e reciklimit të gomave që do të hapet në Zhelinë.

J’ua bëjmë me dijse se ky investim është projekt i miratuar nga organet kompetente të ekologjisë të Unioni Evropian dhe organeve kompetente të ruajtjes së ambientit pranë Qeverisë së Maqedonisë. Poashtu, ky projekt është shqyrtuar edhe nga organet kompetente të komunës së Zhelinës dhe në fund, i është dhënë Leje për ndërtim.

Të dashur qytetarë,
Kjo fabrikë ka të bëjë me reciklim të gomave, e jo djegie të gomave. Pra, nuk ka asgjë për t’u shqetësuar, në lidhje me ndotjen e ajrit.

Vikend të këndshëm,

Komuna e Zhelinës,
Zyra për informim

REKLAMË

PARTNER MEDIAL

Na ndiqni në FACEBOOK

ARTIKUJT MË TË LEXUAR

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com