Connect with us

Redaksia 3

Portali Zyrtare u themelua nga një grup gazetarësh të rinjë në vitin 2018. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Maqedoni, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët – Zyrtare nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Stories By Redaksia 3

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com