Connect with us

Impressum

Portali Zyrtare u themelua nga një grup gazetarësh të rinjë në vitin 2018. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe të vërteta, në Maqedoni, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët – Zyrtare nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Kontakt e-mail: portali.zyrtare@gmail.com

Cel: 075 – 701 – 500

***********************

Kryeredaktor:

Bunjamin Hyseni

Gazetarë:

Eliza Kalisi

Zuri Mexhiti

Lavdrim Jonuz

Fatih Qaili

Mediana Ameti

Artan Kalisi

Kamerman:

Burhanedin Bekteshi

 

 

REKLAMË

Na ndiqni në FACEBOOK

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com