Connect with us

LAJME

NPK “Saraj” – me informatë të rëndësishme për banorët e Komunës së Sarajit!

Published

on

NPK “Saraj” ka një lajmërim të rëndësishëm për të gjitha vendbanimet e Komunës së Sarajit ku ato operojn me ndërhyrjen e tyre për pastrimin e mbeturinave!

Më posht e keni postimin e plotë të kësaj Ndërmarrje, ku ato e kan bërë publike në fan page të facebookut!

Informim: Informohen banorët e Vendëbanimeve; Saraj, Krushopek, Llok, Grçec, Shishov, Raçe, Kondov, Gllumov, Arnaqi e epërme dhe Arnaqi e poshtëme në të cilët vende operojm ne si Ndërmarje për grumbullimin e mbeturinave ,për çdo paregullësi apo Vërejtje na informoni në web faqen e Npk Saraj apo në kontakt

cel:071586089
cel:078423841
Me respekt Drejtori i Npk Saraj Sabahudin Rustemi

Na ndiqni në FACEBOOK

ARTIKUJT MË TË LEXUAR

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com