Connect with us

LAJME

Gjoba për 82 shoferë për parkim jo të drejtë

Published

on

Një këmbësor është lënduar rëndë, ndërsa katër persona janë me lëndime të lehta trupore nga gjithsej njëmbëdhjetë fatkeqësitë e komunikacionit që në njëzetë e katër orët e kaluara kanë ndodhur në rajonin e Shkupit. Dëm material është shkaktuar në pesë aksidente.

Të dhënat e buletinit të SPB Shkup tregojnë se 47 shoferë kanë lëvizur me shpejtësi më të madhe se shpejtësia e lejuar, ndërsa nga komunikacioni janë përjashtuar një shofer i cili e ka drejtuar automjetin nën ndikimin e alkoolit, 18 të cilët e kanë drejtuar automjetin para se ta fitojnë të drejtën për të drejtuar automjetin dhe një fillestar. Tre shoferë e kanë kaluar udhëkryqin në semafor të kuq, ndërsa pesë nuk u kanë dhënë përparësi kalimi automjeteve.

Nga komunikacioni janë përjashtuar edhe 22 automjete prej të cilave 20 të paregjistruara dhe dy me defekte.

Policia e trafikut i ka sanksionuar 82 shoferë për parkim jo të drejtë, ndërsa 61 automjete janë larguar nga automjeti special “karrotreci”.

Tek këmbësorët, gjashtë e kanë kaluar rrugën jashtë vendkalimit për këmbësorë dhe gjashtë në semafor të kuq.

Njëmbëdhjetë persona me motor, moped apo motoçikletë nuk e kanë përdorur helmetën mbrojtëse./tetovasot/

Na ndiqni në FACEBOOK

ARTIKUJT MË TË LEXUAR

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com