Connect with us

LAJME

Ameti: Kompanive nuk u konvenon tatimi progresiv (VIDEO)

Published

on

Në bazë të një ankete të bërë nga OEMVP në bashkëpunim me Odën Ekonomike të Maqedonisë, Lidhjen e Odave Ekonomike dhe OTK – “MASSIT”, shumica e kompanive janë shprehur kundër tatimit progresiv të cilën e ka paralajmëruar qeveria, theksoi Milaim Ameti nga OEMVP, në emisionin Biznes Plus, që transmetohet në TVM2.

Ata mendojnë që tatimi progresiv do të ndikoj negativisht në ekonominë e vendit dhe apelojnë që e njejta të prolongohet për një kohë. Ameti theksoi se të hyrat nga tatimimi i sheshtë janë dukshëm më të larta se sa ato që kanë qenë gjatë asaj kohe ku në Maqedoni ka ekzistuar tatimi progresiv.

AMETI: KOMPANITË JANË KUNDËR TATIMIT PROGRESIV

AMETI: KOMPANITË JANË KUNDËR TATIMIT PROGRESIV Në bazë të një ankete të bërë nga Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore në bashkëpunim me Odën Ekonomike të Maqedonisë, Lidhjen e Odave Ekonomike dhe OT – “MASSIT”, shumica e kompanive janë shprehur kundër tatimit progresiv të cilën e ka paralajmëruar qeveria, theksoi Milaim Ameti nga OEMVP, në emisionin Biznes Plus. Ata mendojnë që tatimi progresiv do të ndikoj negativisht në ekonominë e vendit dhe apelojnë që e njejta të prolongohet për një kohë. Ameti theksoi se në bazë të analizave shihet se të hyrat nga tatimimi i sheshtë janë dukshëm më të larta se sa ato që kanë qenë gjatë asaj kohe ku në Maqedoni ka ekzistuar tatimi progresiv.

Δημοσιεύτηκε από Biznes Plus στις Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

Na ndiqni në FACEBOOK

ARTIKUJT MË TË LEXUAR

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com