Connect with us

LAJME

Hoxha: Zgjedhjet e parakohshme në dëm të biznesit (Video)

Published

on

Zgjedhjet e parakohëshme parlamentare nuk janë të mirëseardhura për sektorin e biznesit. Kryetari i OEMVP-së Nebi Hoxha, në emisionin Biznes Plus që transmetohet në TVM2 tha se zgjedhjet çdoherë shfaqin probleme të tipit të mosfunksionimit të institucioneve dhe ngecje të investimeve të huaja.

“Mendojmë që zgjedhjet e parakohëshme do të jenë në dëm të biznesit, sepose e kemi vërtetuar nga e kaluara, nga zgjedhjet e shpeshta dhe stagnimet e tilla shumë ndikojnë në bërjen e bizneseve dhe në përgjithësi në zhvillimin ekonomik”, tha mes tjerash kryetari i Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore, Nebi Hoxha në Biznes Plus.

Hoxha apelon politikbërësve që të fokusohen më tepër në zhvillimin ekonomik, e jo ti shikojnë përfitimet e veta politike.

HOXHA: ZGJEDHJET E PARAKOHSHME NË DËM TË BIZNESIT

HOXHA:ZGJEDHJET E PARAKOHSHME NË DËM TË BIZNESIT Zgjedhjet e parakohëshme parlamentare nuk janë të mirëseardhura për sektorin e biznesit. Kryetari i OEMVP-së Nebi Hoxha, në emisionin Biznes Plus që transmetohet në TVM2 tha se zgjedhjet çdoherë shfaqin probleme të tipit të mosfunksionimit të institucioneve dhe ngecje të investimeve të huaja. “Mendojmë që zgjedhjet e parakohëshme do të jenë në dëm të biznesit, sepose e kemi vërtetuar nga e kaluara, nga zgjedhjet e shpeshta dhe stagnimet e tilla shumë ndikojnë në bërjen e bizneseve dhe në përgjithësi në zhvillimin ekonomik”, tha mes tjerash kryetari i Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore, Nebi Hoxha në Biznes Plus.Hoxha apelon politikbërësve që të fokusohen më tepër në zhvillimin ekonomik, e jo ti shikojnë përfitimet e veta politike.

Δημοσιεύτηκε από Biznes Plus στις Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018

Na ndiqni në FACEBOOK

ARTIKUJT MË TË LEXUAR

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com