Connect with us

Impressum

Portali Zyrtare u themelua nga një grup gazetarësh të rinjë në vitin 2018. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe të vërteta, në Maqedoni, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët – Zyrtare nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

KRYEREDAKTOR:

SULEJMAN MEXHITI

GAZETARË: 

ELIZA KALISI

EDON RAMADANI

FATOJNA ISLAMI

FAZLI SALIU

Portali kontrollohet dhe menaxhohet nga kompania ZYRTARE SH.P.K.NJP -Shkup.

Për reklama na shkruani në e-mailin: portali.zyrtare@gmail.com

Kontakt: +38970 – 502 – 379

Na ndiqni në FACEBOOK